Al jaren maakte ik gebruik van een normaal, ‘enkel’ dekbed en ik was het dan ook gewend om hieronder te slapen. In de zomer was hij misschien een beetje aan de dikke kant, en in de winter juist aan de dunne kant. Ik stond er nooit bij stil dat ik ook gewoon een 4 seizoenen dekbed zou kunnen kopen, simpelweg omdat ik niet beter wist. Als ik het in de zomer te warm had dan haalde ik de deken er gewoon uit en ging alleen onder de lege lakens liggen, wat dan soms weer ietsje te koud was, maar goed. En in de winter gooide ik bovenop mijn normale dekbed wat wollen dekens zodat ik het alsnog warm zou hebben. Een 4 seizoenen dekbed was wat mij betreft echt niet nodig, hoe onhandig het ook was om die losse dekens over elkaar heen te gebruiken. Maar toen ik laatst de webshop van Fine2Sleep ontdekte (fine2sleep.nl) heb ik me toch laten overhalen tot de aanschaf van een 4 seizoenen dekbed. Het was namelijk helemaal niet zo duur als ik dacht en dus besloot ik mezelf deze luxe toch maar eens cadeau te doen en voortaan te slapen onder dekens van de ideale dikte. En eerlijk is eerlijk, dit had ik echt veel eerder moeten doen. Geen gedoe meer met constant wisselen van extra, wollen dekens bovenop mijn dekbed, gewoon mijn extra winterdeken toevoegen zodra de temperaturen omlaag gaan, wat een luxe! 

4 seizoenen dekbed eenvoudig online bestellen

Als je net als ik besloten hebt jezelf de luxe en het gemak van een 4 seizoenen dekbed cadeau te doen, zou ik je graag de webshop van Fine2Sleep willen aanraden. Er is best een groot aanbod aan bedden en slaapgerelateerde webshops te vinden, maar Fine2Sleep vind ik zelf een hele overzichtelijke webshop met een goede en snelle service. Ik had mijn dekbed al binnen enkele dagen in huis! Bovendien verkopen ze naast dekbedden nog veel meer andere slaapgerelateerde producten, zoals:

  • Dekbedovertreksets in zowel basic als trendy designs
  • Jersey en katoenen hoeslakens
  • Hoeslakens voor toppers

Je kunt dus meteen de perfecte dekbedovertrek voor bij je nieuwe 4 seizoenen dekbed online bestellen, waardoor je alles tegelijk in één pakket krijgt thuisbezorgd. Mijn vriend en ik zochten een mooi exemplaar uit met een bloemenprint. Het is best een drukke print met veel kleuren, maar omdat onze slaapkamer zo basic is ingericht staat dat juist erg leuk! De hele kamer was ineens een stuk gezelliger met deze overtrek op ons bed. 

Ultiem slaapcomfort met ons nieuwe dekbed

Zowel ik als mijn vriend hadden nooit kunnen bedenken dat het kopen van een goede kwaliteit 4 seizoenen dekbed zoveel zou betekenen voor onze nachtrust. Zoals eerder vermeld is het ontzettend prettig dat we in de winter niet met allerlei losse dekens hoeven te stapelen, want dit werd toch altijd een rommeltje ‘s nachts doordat mijn vriend veel beweegt in zijn slaap. We gebruiken nu als het heel koud is (en dan heb ik het vooral over januari en februari!) de dikke wintervariant en de dunne zomervariant samen in één. We klikken ze eenvoudig op elkaar met de drukknoopjes die langs de zijkanten zitten, waardoor de niet los van elkaar in de hoes bewegen, handig! En als de temperaturen weer wat omhoog gaan halen we de dunne variant eruit en gebruiken alleen nog de dikke winterdeken, om in de lente over te stappen op de dunne zomerdeken. En zelfs bij extreme hitte is het niet nodig deze uit de hoes te halen omdat hij heerlijk luchtig is. We zijn dan ook heel blij met ons nieuwe 4 seizoenen dekbed!