Als zzp-er moet je van vele markten thuis zijn om je bedrijf goed te leiden. Ik heb in de afgelopen jaren gemerkt dat ik heel goed ben in het werven van nieuwe klanten, maar dat ik een ramp ben wanneer het gaat over het bijhouden van de administratie. Ik had het niet in de gaten, maar in de loop der jaren heb ik heel veel klanten niet gefactureerd. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik inkomsten ben misgelopen en dat is natuurlijk heel onnozel. Vandaar dat ik ben gaan kijken hoe ik mijn boekhouding beter op orde kon krijgen. Ik heb even gekeken op het internet en al snel kwam ik terecht op de site van facturatieoffice. Als je op deze site gaat kijken, zul je zien dat je hier voor een heel goede prijs administratie software kunt vinden. Ik dacht altijd dat ik niet het type was dat met administratie software kon werken, omdat ik al helemaal vastloop wanneer ik met Excel moet werken, maar met de administratie software van facturatieoffice.nl kan ik heel erg goed uit de voeten. Ik ben dan ook erg blij dat ik dit bedrijf gevonden heb want ik merk dat sinds ik met de administratie software van dit bedrijf werk, ik heel veel meer tijd overhoud voor het ondernemen.

Door deze administratie software is mijn boekhouding altijd overzichtelijk

Sinds ik met de administratie software van dit bedrijf werk, merk ik dat ik veel beter weet hoe ik er als bedrijf voor sta. Ik moest vroeger namelijk alles in mappen bewaren wat ik aan facturen had uitgeschreven en daardoor raakte ik het overzicht regelmatig kwijt. Nu ik met deze administratie software werk, kan ik waar dan ook ter wereld inzicht krijgen in mijn financiën. Dat is heel erg handig. Bovendien bespaart het werken met deze administratie software mij heel veel tijd en geld omdat ik ook niets meer hoef uit te geven aan papier en inkt voor de printer. Ik ben daarom heel blij met deze administratie software. Ook wanneer ik vragen heb over mijn boekhouding, dan kan ik altijd terecht bij de mensen van facturatieoffice.nl. Als ik bijvoorbeeld even niet snap hoe ik iets moet doen, dan hoef ik slechts even een mailtje te sturen en doorgaans heb ik binnen de kortste keren een antwoord in mijn mailbox. Dat is zeer ideaal en ik ben dan ook blij dat ik met dit bedrijf ben gaan werken. Ik hou nu meer tijd over voor het ondernemen en dus kan ik mij richten op de uitbreiding van mijn bedrijf.

Had ik dit programma maar eerder gevonden

Wanneer ik eerder met dit programma was gaan werken, dan had ik waarschijnlijk heel veel geld kunnen besparen. Ik zou het daarom iedere ondernemer willen aanraden om met dit programma te gaan werken en wel omdat:

  • u zo veel tijd kunt besparen op het doen van uw boekhouding
  • u altijd goed inzicht heeft in uw financiële positie
  • dit programma heel intuïtief te gebruiken is 

Ik raad u aan om ook nog even naar de site van facturatieoffice.nl te kijken.