Als je binnenkort een feest gaat geven, dan moet je natuurlijk zorgen voor entertainment. Dat kun je uiteraard zelf voor je gasten doen, maar het is natuurlijk leuker om een echte artiest in te huren. Daar zijn verschillende mogelijkheden voor. Je kunt bijvoorbeeld een zanger of een bandje regelen voor je feest, maar je kunt ook kiezen voor een goochelaar. Een goede goochelaar kan niet alleen je gasten entertainen, maar zorgt ook voor een gezellige en leuke sfeer op je feest. Het is natuurlijk ontzettend leuk om te zien hoe een goochelaar zich tussen de gasten mengt en je vrienden versteld doet staan met bijzondere goocheltrucs.  

Boek goochelaar Rich Magic voor je volgende feest 

Er zijn dus genoeg redenen te bedenken om voor je volgende feest een goochelaar te boeken. Een goochelshow is namelijk leuk voor jong en oud en het houdt je gasten lekker een tijdje bezig. Een goochelshow kan verschillende vormen aannemen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een klassieke show, met kaarttrucjes en tafeltrucs. Je kunt echter ook kiezen voor een show waarbij de goochelaar niet op een podium staat, maar zich tussen je gasten bevindt. Hij loopt dan gewoon rond op je feest en spreekt mensen aan om ze een kort trucje te laten zien. Vaak raken mensen hier oprecht verbaasd over en zijn ze al gauw onder de indruk. Dit is een leuke manier om je gasten tussendoor te vermaken. De drempel om mee te doen met een goochelshow ligt op deze manier ook een stuk lager. Wanneer je ervoor wilt kiezen om een goochelaar in te huren voor je volgende feest, kies dan voor Rich Magic. Rich Magic heeft al meer dan vijftien jaar ervaring met professioneel goochelen en is dan ook de perfecte entertainer voor je feest of evenement. Met zijn vele jaren ervaring weet hij precies hoe hij het publiek moet vermaken met zijn trucs. Je kunt Rich Magic inhuren voor verschillende soorten feesten. Voor elk feest heeft hij wel een passende show. Je kunt hem inhuren voor de volgende acts: 

  • Tafel goochelen 
  • Podiumshows 
  • Workshops 
  • Interactieve kindershow 

Je kunt dus kiezen voor een tafel goochelshow van Rich Magic. Dit is een interactieve show waarbij Rich Magic je gasten ook echt bij zijn act betrekt. Je gasten zullen versteld staan wanneer bijvoorbeeld hun gedachten gelezen worden of hun zakken voor hun eigen ogen worden gerold. Een luchtige en interactieve show dus, waarbij je gasten alles live en van dichtbij kunnen ervaren. Wanneer je feest of evenement echter wat groter is, kun je ook kiezen voor een echte podiumshow van Rich Magic. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende grote en kleine goocheltrucs, maar ook van illusies en experimenten. Deze show heeft een hoge entertainmentwaarde en kan op verschillende momenten worden ingezet. Het is bijvoorbeeld leuk om je evenement of je feest af te trappen met zo’n dergelijke show, maar de podiumshow van Rich Magic kan ook als volwaardig programma ingezet worden. Ook met deze show heeft Rich Magic veel interactie met het publiek en kunnen zij alle magie zelf live ervaren. 

Vraag nu een offerte aan 

Als je dus een professionele goochelaar wilt boeken op je feest, kies dan voor Rich Magic. Rich Magic heeft vele jaren ervaring met professioneel goochelen en kan voor jou de perfecte show op maat samenstellen. Of je nu een simpele tafelshow op je feest wilt, of een heel podium hebt voor een programma van een paar uur, alles is mogelijk. Kijk voor meer informatie op richmagic.nl of vraag een offerte aan. Jij wilt Rich Magic toch ook op jouw feest?