Onder Nederlandse mannen van middelbare leeftijd is eenzaamheid een veelvoorkomend en snel groeiend probleem. Vaak zijn het mannen die op veertig-, dertig- of vijftigjarige leeftijd zijn gescheiden van hun vorige vrouw die na de scheiding moeilijk een nieuwe Nederlandse vrouw vinden om hun verdere leven mee te delen en een liefde volle relatie mee op te bouwen. Vaak gaat het er slecht aan toe met deze mannen, ze zonderen zich af of beginnen ongewenst verdrag te vertonen zoals het ongewenst aanranden van vrouwen uit seksuele frustratie, het is dus belangrijk dat deze mannen een nieuwe kans in de liefde krijgen. Soms lukt het ze niet om een nieuwe Nederlande vrouw te vinden, daarom is het een goed alternatief voor deze singel Nederlandse mannen om een vrouw vanuit oekraïne te laten overvliegen om ze op hun oude dag gezelschap te houden en om deze vrouwen een kans in het welvarende Nederland te bieden, een win win situatie voor beide partijen dus. Love Bridge is een bedrijf dat deze mannen kan helpen met het naar Nederland halen van hun nieuwe vriendin of vrouw uit Oekraïne.

Een vrouw uit oekraïene halen via Love Bridge

Een antaal voorwaarden waar uw als koppel aan moet voldoen voordat u aan het traject kan beginnen zijn:

  • U moet zelf een geldig Nederlands identiteitsbewijs hebben of een verblijfsvergunning, u moet dus zelf een legaal burger van de Nederlanden zijn.
  • Uw vrouw en u zijn beide boven de eenentwintig jaar oud.
  • U verdient op maandbasis genoeg om ervoor te zorgen dat uw vrouw uit oekraïne verzorgd kan worden en dat u zelf rondkomt.
  • U gaat met uw vrouw uit oekraïne direct samenwonen nadat zij aankomt in Nederland, ze moet dus direct bij u terecht kunnen.
  • De vrouw moet geldig identiteitsdocument, paspoort, id kaart of reisvergunning hebben zodat zij Nederland mag betreden.
  • Het is zaak dat uw vrouw uit oekraïene in Nederland haar handtekening zet onder de antecedenten verklaring.
  • Nadat uw vrouw aankomt in Nederland moet zij bij een dokter of ziekenhuis een onderzoek voor tuberculose ondergaan zodat ze geen buitenlandse ziektes in Nederland verspreid.
  • Het is belangrijk dat uw vrouw slaagt voor het inburgeringsexamen, dit is verplicht voor iedereen die vanuit het buitenland wil emigreren en in Nederland wil komen wonen en die geen vrijstelling van het examen heeft gekregen.

ervaringen met oekraïense vrouwen naar nederland halen via love bridge

Ik heb als buitenstaander veel positieve verhalen gehoord over de service van love bridge aan de alleenstaande mannen en hun nieuwe liefjes uit Oekraïene. Love Bridge is nu al een aantal jaar aan ervaring rijk met betrekking tot het halen van vrouwen uit het buitenland voor Nederlandse mannen. Hun service is zeer breed aangezien ze de single Nederlandse mannen zowel helpen met het vinden van hun nieuwe vrouw als met de officiële zaken die geregeld moeten worden zodra de man en vrouw besluiten de vrouw vanuit oekraïne naar nederland te laten komen. Love Bridge is voor de eerste stap een uitgebreid matchmaking systeem gaan opzetten waardoor de Nederlandse mannen vrouwen uit Oekraïne zorgvuldig gematcht worden waardoor de relatie ook daadwerkelijk een succes blijkt te zijn.